Activiteiten: leuk familie- of bedrijfsuitje aan het strand

Bent u op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit  op het strand in combinatie met een diner, lunch of bbq? In samenwerking met o.a. Strandsport Zeeland en Vita Events bieden wij u verschillende activiteiten aan. Een aantal van deze activiteiten staan hieronder uitgewerkt. 


Sportief @ the Beach

Strandactiviteiten
Al de strandactviteiten kunnen vanaf de duur van 1 uur t/m een gehele dag worden geboekt. Er kan één activiteit worden geboekt of een combinatie van meerdere activiteiten naar keuze. De activiteiten zijn o.a. beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal, boerenstrandgolf, zandsculpturen bouwen of KUBB.

Beach meerkamp (2 uur)
Bij de beach meerkamp wordt een toernooivorm gespeeld met verschillende strandactiviteiten zoals beachvolleybal, beachkorfbal, werpspel, blinddoekenrace en touwtrekken.

Prijs vanaf € 15,00 (minimaal 20 personen)

Relax & Creatief @ the Beach

Vliegers maken
Tijdens deze activiteit gaat u zelf een vlieger maken met behulp van een bouwtekening. Het materiaal dat u hiervoor nodig heeft is echter beperkt dus u dient door onderling ruilen uw gewenste materiaal bij elkaar te verzamelen. Dit zal een gezonde strijd opleveren want iedereen wil natuurlijk de beste vlieger maken zodat deze als eerste de lucht in zal gaan. 

Katapult bouwen
De teams bouwen met behulp van touwen, palen en rubberen banden een grote katapult waarmee ze daarna met zachte projectielen zoveel mogelijk treffers proberen te maken in het doelgebied. Samenwerking, technisch inzicht en een goede coördinatie kunnen veel punten opleveren.

Prijs vanaf: € 17,50 p.p. (minimaal 25 personen)

* Activiteiten worden verzorgd door Vita Events.Niet zo actief...

Wilt u een feest of bbq met daarbij de mogelijkheid voor een kleine activiteit?

We hebben Jeu de Boules sets die tegen een kleine vergoeding ook geboekt kunnen worden.

*Dit is alleen te boeken voor groepen in combinatie met een bbq, diner of feest.