Winter

Wil jij met je collega’s, vrienden, familie en/of relaties het jaar feestelijk afsluiten of het nieuwe jaar feestelijk beginnen? Dan kun jij deze winter terecht bij strandpaviljoen Vloed.
 
De afgelopen periode hebben wij strandpaviljoen Vloed omgebouwd naar een gezellig en sfeervol winterpaviljoen waar wij u de mogelijkheid bieden tot het organiseren van een borrel, feest, diner en winter BBQ. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het namelijk heerlijk vertoeven op het strand! Het geluid van de zee, de wind door je haren en de relaxte sfeer helpen je om even helemaal los te komen van de drukte van alledag.
 
Hieronder staan een aantal van onze mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


1

Winter BBQ

Bestaat uit o.a. diverse soorten vlees, gerookte zalm, gerookte markreel, Coppa di Parma, wildpaté, rauwkostsalade, pastasalade, stokbrood, kruidenboter, diverse koude sauzen, aardappelgratin, friet en seizoensgroenten.

Prijs: € 29,50 p.p.

2

6-gangen "Walking dinner"

Een "walking dinner" is in een gezellige, ongedwongen sfeer dineren waarbij gedurende de avond verschillende  kleine gerechten worden uitgeserveerd aan uw gasten!

Prijs: € 29,50 p.p.

Winter op het strand

3

Winterborrel (3 uur)

Bestaat uit o.a. ontvangst met een glas Glühwein, nootjes op tafel, tapasplank op tafel, 2 ronde bitterballen en 3 uur onbeperkt dranken uit "Hollands assortiment"

Prijs vanaf € 21,50 p.p.