Activiteiten: leuk familie- of bedrijfsuitje aan het strand

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje of activiteit tijdens je familiedag? Dan helpen wij je graag verder. In samenwerking met onze partners bieden wij voor groepen vanaf 8 personen verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner. Groepen vanaf 25 personen kunnen kiezen voor een BBQ.

Het strand en onze omgeving is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld gaan beachvolleyballen, een katapult bouwen, een strandtoernooi organiseren, of lekker cruisen op een e-chopper naar Vlissingen, Zoutelande of Domburg.

We hebben hieronder alvast een aantal pakketten voor je samengesteld, maar uiteraard kunnen wij ook een pakket geheel op maat maken. Wij denken graag met je mee om er een leuke en ontspannen dag van te maken. 

Meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@vloed.nl
*De prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
*Wij verzorgen geen activiteiten op zondag, tijdens feestdagen en in de zomervakanties


Sportief @ the Beach

Strandactiviteiten (minimaal 1 uur)
Er kan één activiteit worden geboekt of een combinatie van meerdere activiteiten naar keuze. De activiteiten zijn o.a. beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal, boerenstrandgolf, zandsculpturen bouwen of KUBB.

Beach meerkamp (2 uur)
Bij de beach meerkamp wordt een toernooivorm gespeeld met verschillende strandactiviteiten zoals beachvolleybal, beachkorfbal, werpspel, blinddoekenrace en touwtrekken.

Katapult bouwen
De teams bouwen met behulp van touwen, palen en rubberen banden een grote katapult waarmee ze daarna met zachte projectielen zoveel mogelijk treffers proberen te maken in het doelgebied. Samenwerking, technisch inzicht en een goede coördinatie kunnen veel punten opleveren.

Prijs vanaf € 15,00 (minimaal 20 personen)

E-chopper cruisen

Deze super trendy elektrische (snor) scooter is een zeer opvallende verschijning en heeft een stoer uiterlijk! De chopper is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 45 km, door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) opstappen en wegrijden. Standaard is er op de e-chopper een telefoonhouder gemonteerd hierdoor is een route volgen op je telefoon eenvoudig.

Prijs vanaf: € 37,50 p.p. (minimaal 8 personen)Groepen tot 20 personen

Groepen tot 20 personen kunnen bij ons een eigen strandtoernooi organiseren. De spellen kunnen zijn KUBB, croquet, jeu de boules, boerengolf en/of touwtrekken (afhankelijk van de beschikbaarheid).

De prijs is vanaf € 6,50 per persoon* inclusief spelregels op papier / exclusief spelbegeleiding. (*o.b.v. 20 personen)

Indien gewenst kunt u dit pakket nog verder uitbereiden met o.a. beachvolley, beachvoetbal of beachkorf.

Deze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een diner bij ons paviljoen


Strandpaviljoen Vloed

WELKOM BIJ VLOED

Openingstijden vanaf 31 oktober
Maandag t/m woensdag gesloten
Donderdag t/m zondag vanaf 11:00 uur
Met avondkaart

Groetjes,
Team Vloed

Sluiten