Bedrijven

Bij strandpaviljoen Vloed geven wij je de mogelijkheid om op onze unieke strandlocatie een BBQ, vergadering, jubileum, diner, bedrijfsfeest of een teamuitje te organiseren.
Er zijn namelijk maar weinig plekken die tegelijk inspirend en ontspannend zijn
als het strand en de zee!

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel een ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Daarbij is het paviljoen makkelijk bereikbaar en de plaatsen Vlissingen, Middelburg en Goes liggen op een steenwerp afstand. Ook zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Vloed!


Sharing dinner aan ZEE

Bij ons andere paviljoen, strandpaviljoen Piet Hein, kunnen wij een sharing dinner verzorgen. Tijdens het sharing dinner zal jullie tafel in 3 rondes gevuld worden met verschillende koude en warme hapjes & gerechten die jullie samen kunnen delen. 
Lees meer

BBQ

Wil je een ontspannen en gezellige avond op het strand? Kies dan voor een BBQ. We hebben een ruime keus aan BBQ pakketten en wij kunnen al voor gezelschappen vanaf 25 volwassenen een BBQ verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je collega’s of zakelijke relaties op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een keuzediner, a la carte diner, lunchmenu of all-in borrelarrangement.
Lees meer

Feest

Wil je een feest om nooit te vergeten? Organiseer dan een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of relatie-event bij Vloed. Wij zijn een feestlocatie waar je het hele jaar door terecht kunt.
Lees meerVergaderen

Kom een dag ongestoord en ontspannen op het strand vergaderen of brainstormen. Een vergadering op het strand zorgt voor ontspanning, inspiratie en is daardoor extra productief!
Lees meer

Teamuitje

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een vergadering of diner. Groepen vanaf 25 personen kunnen ook kiezen voor een BBQ.
Lees meer

Kerstborrel of kerstfeest aan zee

Vier de feestdagen aan het strand! Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter ben je bij ons van harte welkom voor bijvoorbeeld een kerstborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of winter BBQ.
Lees meer

Strandpaviljoen Vloed

WELKOM BIJ VLOED

Openingtijden
Maandag t/m zaterdag vanaf 11:00 uur open
Zondag vanaf 10:00 uur open
Ook met avondkaart

Groetjes,
Team Vloed

Sluiten