Groepsfeesten en partijen

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren voor je familie, bedrijf of team?
Bij ons kan je het gehele jaar terecht voor een barbecue, borrel, personeelsfeest / bedrijfsfeest, bruiloft, diner en lunch. Wij doen er alles aan om er een speciale dag van te maken.

Het strandpaviljoen is goed bereikbaar, het heeft een eigen duinovergang en er is een grote parkeerplaats op slechts 100 meter.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wij verzorgen geen partijen op zondag en tijdens feestdagen.


Barbecue

Je kunt met groepen vanaf 20 volwassenen bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle BBQ aan het strand. Bij ons heb je de keus uit vier verschillende pakketten met zowel vis als vlees. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar onze BBQ pagina.

3-gangen deel diner

Gezellig genieten van verschillende gerechten zonder te hoeven kiezen!

Voor groepen van 8 tot 50 personen bieden wij u ons 3-gangen deel diner*.
In 3-gangen worden de gerechten midden op tafel gezet en uw gezelschap kan zelf bepalen wat ze nemen. Klik hier voor meer informatie

*Niet mogelijk om te reserveren tijdens feestdagen en in de maanden juli & augustus.

Lunch of Diner

Een lunch met het bedrijf, of een drie-gangen diner met de familie, het is allemaal mogelijk. Dit wordt geheel in overleg met u samengesteld.Feestlocatie en vergaderlocatie

Wij zijn een feestlocatie en vergaderlocatie aan het strand waar je het gehele jaar terecht kunt voor o.a. een personeelsborrel, bedrijfsfeest, verjaardag, familiedag of een vergadering. Of het gezelschap nou uit 20 of 200 personen bestaat, wij doen er alles aan om er voor jou en je collega’s, vrienden of familie een speciale dag van te maken. 

Bruiloft

Wil je trouwen aan het strand? Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Veere en wij kunnen jullie complete bruiloft (ceremonie, receptie, diner/barbecue en feestavond) verzorgen. Wij zullen er alles aan doen om het de mooiste dag van jullie leven te maken. Ook het boeken van een band of DJ behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Strandactiviteiten

Actief bezig zijn en daarna lekker met uw collega's dineren of bbq-en. In samenwerking met o.a. Strandsport Zeeland bieden wij verschillende activiteiten aan. Klik hier voor meer informatie.